Genette Våge

Gennette Våge ble født i 1997. Hun er en norsk utøver innen motocross. Hun har allerede blitt norgesmester, og satser mot VM i WMX. Våge er på det norske landslaget, som trenes av Kenneth Gundersen. For tiden er Våge elev ved Norges Toppidrettsgymas (NTG).

Våge debuterte i World Championships i 2013. Da var hun bare 15 år gammel. Hun klarte å få en sjuendeplass og en sjetteplass sammenlagt, henholdsvis i Tsjekkia og Slovakia. Hun ble skadet, og fikk bare med seg én runde av SM og én runde av NM. Men hun vant både trening, tidskvalifisering, første og andre heat i NM. I SM-finalen i Västerås i Sverige vant hun også både tidskvalifiseringen og første heat.

Gennette Våge er fortsatt veldig ung, og er en utøver som har tiden foran seg. Hun kommer garantert til å gjøre det godt både innen NM og i internasjonale konkurranser. Motocross er en sport som øker i popularitet både blant publikum og utøvere. Norge har allerede flere gode utøvere innen sporten, og det er mange unge utøvere på vei. Gennette er en av våre beste på kvinnesiden, og hun satser stort. Dersom hun unngår skader, kommer hun garantert til å nå veldig langt.

About

View all posts by